Suport a la Jornada Mundial per un Treball Digne


La coalició ICV-EUIA de Girona dóna suport actiu i fa seva la crida a les mobilitzacions i accions que amb motiu de la Jornada Mundial per un treball digne es realitzaran el dia 7 d’octubre, organitzades de forma unitària pels sindicats.


Aquesta jornada té com a objectius la universalització dels principis i drets fonamentals del treball digne i el compliment dels Objectius del Mil·lenni de Nacions Unides. A Catalunya, la lluita pel treball dignament retribuït, amb drets i protecció social s'ha de centrar en la modificació radical o la derogació de la Directiva del temps de treball, l'eliminació del treball no declarat i la reducció de la temporalitat i la sinistralitat laboral.

Des de la coalició ICV-EUiA es recolzarà la moció de suport que els sindicats han presentat a l’ajuntament de Girona i se participarà en la concentració que es farà a Girona el mateix dia 7 d’octubre a les 12 h davant la subdelegació del Govern.

En aquesta concentració participaran els regidors del grup municipal d’ICV-EUiA i el diputat al Parlament de Catalunya pel grup parlamentari d’ICV-EUiA, el Sr. Lluís Postigo.