Enric Pardo, avança la voluntat de la recuperació de l'hivernacle dels jardins de la Devesa de Girona

L'hivernacle dels jardins de la Devesa havia quedat en desús feia anys. Aquets abandonament havia provocat el deteriorament de l’estructura, quedant aquesta força malmesa.

El regidor de Medi Ambient, Enric Pardo, avança la voluntat de la recuperació de l'hivernacle «per aprofitar l'espai per fer-hi la planta pròpia que necessita la brigada de jardineria»..

El projecte té com a valor afegit que els alumnes de l'escola taller són els encarregats de dur a terme tota la recuperació de l'hivernacle.

Els alumnes de l'escola taller de Girona estan portant a terme tasques de recuperació de l'hivernacle que hi ha als jardins de la Devesa. El mal estat en què es trobava ha obligat a treure tot el sostre i s'aprofitarà l'actuació per millorar els corrents d'aire i la il·luminació.

Aquesta no és l'única actuació a les construccions que hi ha als jardins de la Devesa. L'Ajuntament ha destinat uns 120.000 euros a la millora de l'anomenada caseta del vigilant. Els recursos han servit per renovar tota la zona de vestuaris i dutxes de les brigades municipals de jardineria i també s'ha aprofitat per adequar diverses zones de magatzem. Del total de la inversió, uns 40.000 euros han servit per millorar els vestuaris i uns 80.000 euros per als magatzems. Pardo considera que les diverses actuacions «han permès una posada al dia de les instal·lacions per a la brigada de parcs i jardins».