IX Jornades de Pedagogia del Patrimoni Cultural


Avui divendres 17 d’Octubre, s’han presentat les IX Jornades de Pedagogia del Patrimoni Cultural a La UdG en la facultat de lletres.
En la presentació han participat la representant de la Generalitat de Catalunya Marta Carlos, la Regidora delegada d'Educació Núria Terés i el. responsable de l’Àrea de Patrimoni d’Unescocat, Lluís Garcia.
La representant de la Generalitat va ressaltar el creixement material de la jornada, així com el desenvolupament del suport de la xarxa digital paral•lel al de l’experiència presencial. La regidora d’Educació va recordar el fet de que el coneixement del nostre patrimoni i el seu origen ens fa estimar allà on som, vinguem d’on vinguem. En aquest sentit el responsable de l’Àrea de Patrimoni d’Unescocat va remarca que el coneixement del per què i del com del patrimoni és necessari per estimar-ho i per que la societat el faci seu.
Desprès de la presentació de la jornada i la acollida dels participants, aquesta va començar amb Àngels Morillas, coordinador del projecte “El patrimoni en mans dels joves”
+ informació jornades