50 anys de Germans Sàbat



L'Associació de Veïns de Germans Sàbat, va organitzar aquest cap de setmana la festa del barri, que ha celebrat el seu cinquantè aniversari.

Els actes commemoratius van començar el dissabte amb una cercavila de gegants i la col·locació d’una pancarta commemorativa.

El dissabte les activitats van començar amb una missa a la parròquia Nostra Senyora de la Pau, per continuar amb un dels actes més rellevants, la plantada d'una olivera prop de la plaça del barri, amb una placa commemorativa en homenatge als 50 anys, un acte que va aplegar força gent i en el que va participar el Tinent d'Alcalde de Polítiques Socials i Cooperació Joan Olòriz. Al migdia, el grup La Fal·lera Gironina va encapçalar una cercavila per diversos carrers del poble.

El dinar a l'aire lliure va ser l'acte que va reunir més gent. Després del dinar, hi havia programat el pregó, a càrrec de l'alcaldessa i de membres de l'associació de veïns, que van lliurar un obsequi a Paqui Carrillo, la primera persona que va néixer al barri. La festa, però, no va quedar aquí: la música va acabar d'amenitzar la festa d'aniversari, fins al vespre.

Una altra de les actuacions commemoratives de l'aniversari serà l'edició d'un llibre sobre la història dels cinquanta anys del barri, actualment en procés de recopilació de documentació i que apareixerà, segons les previsions de l'editora, l'Associació de Veïns, el mes de novembre vinent.