Ciberaccions Greenpeace

TU TAMBÉ ETS ANTINUCLEAR

Els fets ocorreguts en les últimes dècades s'han encarregat de demostrar que l'energia nuclear és un desastre econòmic, tecnològic, mediambiental i social.

Des dels seus inicis, l'energia nuclear ha causat greus problemes a la salut pública i al medi ambient: accidents nuclears, com la catàstrofe de Txernòbil; la generació de residus radioactius amb els quals no se sap què fer; l'emissió rutinària de radioactivitat al medi ambient...

Com demostren una vegada i una altra els estudis d'opinió, la immensa majoria dels ciutadans desitgen l'abandó de l'energia nuclear i disposar d'un sistema energètic basat en les energies renovables.

El Govern i el seu President, José Luis Rodríguez Zapatero, ha promès tancar les centrals nuclears i substituir-les per "energies netes, segures i menys costoses".

Tancar les nuclears i apostar per les energies netes és només qüestió de voluntat política. Aquí està el cas d'Alemanya, o el de Suècia. I és que està demostrat científicament que un sistema elèctric 100% renovable és tècnica i econòmicament viable.

Fes escoltar la teva veu. Ajuda'ns a tancar les centrals nuclears i avançar cap a un model energètic sostenible.

REGISTRA'T EN LA WEB www.yosoyantinuclear.org.

Si desitja participar en aquesta ciberacció, accedeixi al següent enllaç:

www.ciberactuacongreenpeace.es/