El Tinent d'Alcalde de Polítiques Socials i Cooperació, Joan Olòriz (ICV-EUiA) va obrir la Diada Internacional de la Gent Gran

Joan Olòriz, va donar la benvinguda als assistents de la diada internacional de la gent gran, en l’Auditori del Centre Cultural La Mercè, aquest 1 d’octubre.

Davant de 150 persones, Olòriz va defensar que els serveis socials són un dret, no una beneficència. Segons el regidor l’actual situació de crisis no pot ser una excusa per retallar les prestacions socials en general i les de la gent gran en particular, donat que precisament és el treball (i els impostos) d’aquesta gent els que les han pagat.

Desprès de la benvinguda la diada ha continuat amb el programa previst, començant amb la taula rodona –col·loqui: “envellir en positiu” , a càrrec del Sr. Josep Torrelllas i Vendrell

La Diada Internacional de la Gent Gran ha estat organitzada per l’Ajuntament de Girona i el Consell Municipal de la Gent Gran amb el suport de Fatec (Federació d’ Associacions de Gent Gran de Catalunya)