Fen camí a bon port, ensenyant i aprenent. 25 anys del col•legi Montfalgars


El col·legi d’educació infantil i primària Montfalgars, de Girona, va començar ahir les celebracions per commemorar el 25è aniversari del centre, que s’allargaran fins al juny.

A les sis de la tarda, es va fer l'acte inaugural amb la presència de la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Girona, l'eugenienca Núria Terés; del director de la Delegació del Departament d'Educació a Girona, Andreu Otero; de l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans; de l’actual directora del centre, Montse Felipe, de la presidenta de l’AMPA, Silvia Navarro i del director d’Unesco Catalunya, Miquel Àngel Essomba, que va realitzar la conferencia Educar en la diversitat.

En la presentació de l’acte la regidora d’educació, Núria Terés, va ressaltar l’emoció que sentia al poder parlar dels 25 anys del centre, de com pensar en el col·legi Montfalgars és pensar en comunitat. També va recordar que si els projectes propis donen una identitat particular, el centre Montfalgars, es un pioner en activitats que li donen una personalitat particular, des del històric projecte d’hort fins l’actual obertura de la biblioteca escolar al barri, han fet de la comunitat educativa de Montfalgars un exemple de centre OCA (obert, ctitic i actiu).

Després de la conferencia del director de l’Unesco Catalunya, una coral de nens i nenes de l'escola van cantar la cançó del 25è aniversari Somriures de colors i es va descobrir en el porxo de l'escola el mural del 25è aniversari, obra de Josep M. Corominas, antic mestre de l'escola, amb la col·laboració de nois i noies de tots els cursos. Al final es va fer un pica-pica per fer una estona de xerinola. L'acte era obert a tothom.

Per conèixer els propers actes de celebració cliqueu aquí