Extra, extra! Ja està aquí el nou De Debò!

Des del Grup Municipal d'ICV-EUiA hem editat un nou butlleti d'informació municipal que enguany arriba al seu número 6. Amb aquesta eina de comunicació un any més volem informar a la ciutadania de les nostres actuacions dins les diferents àrees que gestionem a l'Ajuntament de Girona. Projectes com la nova zonificació de les escoles, el programa montsalvatge, el codesenvolupament, la lluita contra els tractaments químics, implantació de més energies renovables, la universalització de la teleassistència, etc. es recullen en aquesta nova edició.

El nostre grup municipal fa un balanç positiu del resultat d'aquests dos anys de govern. Governar en coalició i en minoria no és fàcil però, al marge de conflictes puntuals, estem satisfets de la nostra aportació al govern de la ciutat. Com destaquem a l'editoral del butlletí, som conscients que encara dominen les velles inèrcies del partit majoritari que sovint els porta a frenar els nostres canvis però, d'altra banda, ens sentim responsables amb la ciutadania que ens ens va donar un mandat, àixò ens el que ens dóna força per continuar i no llençar la tovallola. Toca governar plegats i ara, amb una crisi que tan sols comença, ara més que mai, cal posar-hi coratge i voluntat.

Durant els propers dies rebreu el butlletí a casa vostra, també el podeu passar a recollir a la parada que tindrem a Pl. Catalunya durant la diada de Sant Jordi de demà o bé el podeu descarregar fent click aquí.