Perú: Repressió en la marxa indígena



Els mitjans comunitaris de Perú estan transmetent la marxa des de Lima per al món. La policia aprista reprimeix a manifestants i hi ha ferits.

La policia apostada en l'avinguda Abancay, prop del Congrés de la República, va repel·lir amb gasos lacrimògens als manifestants que van trencar el cèrcol de seguretat per a arribar a la seu del Parlament.

A les quatre de la tarda aproximadament, un nombrós grup de manifestants de diverses organitzacions va trencar el cèrcol policial amatent per a impedir el pas de la marxa convocada per a avui en respatller a les comunitats indígenes de la Amazonía.

En un fet que s'ha tornat costum, la policia va impedir el pas de la marxa a tres quadres del Congrés de la República, la qual cosa va provocar la molèstia dels manifestants que fins al moment marxaven de forma pacífica. Aquesta molèstia va generar que la marxa es desbordés i avancés fins a almenys una quadra abans de la seu del Legislatiu, moment en el qual, la policia va començar a llançar gasos lacrimògens per a fer-los retrocedir.

Massacre de Bagua.- Règim de García Pérez desapareix cadàvers de peruans de Bagua.- Són cremats i/o llançats als rius de la zona