Ahir dilluns es va celebrar una jornada ecològica a l'escoles bressol de la ciutat amb un berenar amb macedònica, iogurts i broquetes de fruita, durant el qual pares i mares van tenir oportunitat de tastar els aliments que mengen a diari els seus fills. La regidora d'educació, Núria Terés, es va apropar a l'EB El Garbí per tal de compartir una d'aquestes jornades amb els infants, i llurs pares i mares.
La introducció d'aliments ecològics a les escoles bressol ha estat una aposta de les regidories d'educació i medi ambient de l'Ajuntament de Girona, impulsant la seva posada en marxa a través de dues empreses que ofereixen el servei entre les escoles bressol de la ciutat i la creació d'una central de compres de productes ecològics, afavorint d'aquesta forma la gestió del servei. L'alimentació ecològica té com a principi el consum d'aliments produïts amb tècniques agroalimentàries que respecten el medi ambient, és a dir, sense l´ús de pesticides, fertilitzants ni substàncies de síntesi química i, per tant, son molt més naturals. Actualment podem trobar un gran ventall d'aliments ecològics: fruites i hortalisses de tot tipus, carn i derivats, cereals, pa, pastes, arròs, llegums, làctics, embotits, galetes, sucs, etc.