Cicle de sortides per conèixer i recuperar els ecosistemes de les Gavarres


Restaurar espai forestals característics amb risc d’incendi i donar valor als ecosistemes de la Vall de Sant Daniel i les Gavarres són els objectius del cicle 4 Dissabtes, Jornades de coneixença i recuperació, organitzades pels Voluntaris de l’Associació de Defensa Forestal de Girona(ADF) i l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG).



Tindrà lloc un dissabte al mes entre abril i juliol i cada sessió comptarà amb dues parts complementàries. En la primera, es farà una descoberta de l’indret i un guia-ponent explicarà les característiques de l’ecosistema i la seva importància. En la segona, es procedirà a la neteja i recuperació forestal amb la supervisió dels Voluntaris de l’ADF. L’organització facilitarà tot el material i eines necessàries per a poder dur a terme la tasca amb comoditat i seguretat. A cada sessió hi haurà un refrigeri per als participants.

Les sessions són gratuïtes i obertes al públic en general, només condicionat al grau de dificultat de cadascuna i que està indicat al programa d’activitats.

T’animes? Cal inscripció prèvia, fins a dos dies abans de cada sortida, contacteu amb l’Associació de Naturalistes de Girona, telèfon 972 22 36 38,
info@naturalistesgirona.org.

PRIMERA ACTIVITAT:
Dissabte 27 de juny de 2009
Hora i lloc de trobada: a les 9 h del matí al local de l’ANG (Carrer de les Monges, 20 de Girona)Dificultat: baixa
Places: 20 persones
Treball que s’hi durà a terme: neteja del baix bosc de la sureda, afavorint la seva regeneració natural.

Organitzen:
Voluntaris de l'ADF de Girona
Associació de Naturalistes de Girona

Col•laboren:
Federació Gavarres
Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya
Medi Natural Ajuntament de Girona

+ informació:

Anna Grabalosa
Oficina de Premsa
Associació de Naturalistes de Girona
M. 615 69 49 99
premsa@naturalistesgirona.org