Els centres cívics amplien les activitats d´estiu al carrer tot i reduir-ne el pressupost


La xarxa de centres cívics ha ampliat les propostes d'activitats per al proper estiu a Girona, encara que s'ha reduït el pressupost. El tinent d'alcalde de Girona, Joan Olóriz (ICV-EUiA), va explicar que s'han programat més de 50 propostes a 25 places i carrers de Girona. Les activitats se centren en danses, espectacles, jocs cooperatius, així com la tradicional oferta de cinema al carrer. La programació ha comptat amb la col·laboració de 40 col·lectius de la ciutat.
El regidor va remarcar que, gràcies a la "xarxa de confiança que s'ha creat entre els centres cívics i les entitats", s'ha pogut completar una programació amb més activitats que en edicions anteriors.
Com cada estiu, l'ajuntament de Girona ha agrupat en una sola programació les activitats que es desenvolupen entre el juny i el setembre a diversos equipaments muncipals. A més, també afegeix les iniciatives que s'han distribuït pels diversos barris. L'objectiu de l'Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat, és apropar a petits i grans les arts escèniques teatrals, música, dansa, circ, titelles i contes al major nombre de ciutadans possible i oferir als reticents a entrar a una sala la possibilitat de gaudir d'aquestes arts.
Dins de la programació també s'inclouen les propostes de museus, exposicions i les diverses opcions per participar en tallers a les places o a les piscines.

Font: Diari de Girona