Recordant Leonor Joher, veïna de Santa Eugènia [1936, Orriols - 1998, Santa Eugènia de Ter]: el proper divendres dia 20 a Can Ninetes (20 h)

El proper divendres -20 de març- Leo Joher serà recordada a Santa Eugènia de Ter, en un acte a Can Ninetes, a les 8 del vespre, amb la participació d'Anna Maria Molist -sòcia de l'AV Santa Eugènia de Ter-, Núria Terés -veïna de Santa Eugènia de Ter i regidora de l'Ajuntament de Girona-, Anna Sol -directora executiva de l'Institut Català de les Dones (ICD)- i Pere Blesa, vidu de la Leo Joher Besalú. L'acte el convoquen l'AV Santa Eugènia, eldimoni.con i el Centre cívic Santa Eugènia.
Exposició «Veïnes, ciutadanes»

I fins al 27 de març es podrà veure a Can Ninetes l'exposició Veïnes, ciutadanes creada per l'Institut Català de les Dones (ICD). Durant l'acte en record de la Leo es lliuraran els calendaris 2009 que ha editat l'ICD per tal d'homenatjar les dones, veïnes i ciutadanes.

Tot recordant Leo Joher
La Leonor Joher, la Leo, se'ns torna a fer present a través del calendari 2009 editat per l'Institut Català de les Dones (ICD). Una dona forta, una militant obrera, veïna i amiga, lluitadora de moltes causes que tenen les persones com a centre. Una dona eugenial, arrelada al seu barri, a l'Associació de Veïns, a la JOC (Joventut Obrera Catòlica), al treball discret i al més visible. Testimoni viu d'implicació, de reivindicació, d'esperances, de fidelitat i d'utopia. Gràcies a persones com ella reescrivim la història amb clau de relleu.
Núria Terés i Bonet és veïna de Santa Eugènia de Ter
Font: El Dimono