3es Jornades de Biblioteques Escolars

L’Ajuntament de Girona organitza demà dimarts dia 3 de març, la tercera edició de les Jornades de Biblioteques Escolars.
Se celebraran aquest dimarts dia 3 de març, de 9 a 13h a la Biblioteca Antònia Adroher (C/ Can Sunyer, 46).

Aquesta convocatòria es fa extensiva a tots els centres educatius de primària i secundària de la ciutat que tinguin interès en treballar i millorar la seva biblioteca escolar.

La proposta sorgeix del Programa de Biblioteques escolars que duen a terme conjuntament el Servei Municipal de Biblioteques i el Servei d’Educació i que incorpora una sèrie de mesures i ajuts per millorar la situació de les biblioteques dels centres educatius de la ciutat.

La jornada pretén ser un espai de formació, de treball i d’intercanvi entre els membres dels diferents centres educatius amb l’objectiu d’oferir un espai de formació i de treball entre els diferents responsables de les biblioteques escolars dels centres educatius de la ciutat de Girona, crear un espai estable de relació per assegurar una bona coordinació i col·laboració entre les biblioteques públiques i els centres educatius.

Enguany aquesta jornada és oberta a tots els centres que ho desitgin, atès que anteriorment era restringida a aquells que participen del recurs educatiu: Promoció de Biblioteques Escolars.

El gruix de la jornada serà la intervenció de Glòria Durban, bibliotecària de l’Escola Tècnica Professional El Clot i els grups de treball on es tractaran els temes: Eines de difusió i Recursos d’informació per Internet.

És prevista la presència de més d’unes 60 persones representants d’uns 28 centres de la ciutat.