Rebuda a les nenes i nens saharauis

Ahir a la tarda les 21 nenes i nens sahrauís amb les seves famílies acollidores, van ser rebuts per una representació institucional de l'ajuntament de Girona, on hi eren presents l’alcaldessa Anna Pagans, la regidora de cooperació Núria Terés i el tinent d'Alcalde de Polítiques Socials, Joan Olòriz.

Durant tot l'estiu aquest infants arribats de la població de Farsia pertanyent al Sàhara Occidental i agermanada amb Girona, rebran atenció medica i podran fer diferents activitats amb les seves famílies acollidores.

+ Info: VACANCES EN PAU



MARXA PER LA PAU I LA LLIBERTAT DEL POBLE SAHRAUÍ

El proper diumenge 12 de juliol, a les 11 del matí, aprofitant l’estada dels més de 600 nens i nenes sahrauís refugiats que acullen famílies catalanes dins del projecte VACANCES EN PAU, es durà a terme la MARXA PER LA PAU I LA LLIBERTAT DEL POBLE SAHRAUÍ.
La manifestació està organitzada per la Delegació de FRENTE POLISARIO a Catalunya i compta amb el suport del Moviment Solidari amb el Sàhara a Catalunya i de totes aquelles persones, organitzacions i entitats sensibles a la causa d’aquest poble.

El recorregut: Plaça Catalunya, Ronda Sant Pere, Via Laietana, Passeig Isabel II, Pla del Palau.