Lleveu les mans del nostre arròs!


L'arròs és l'aliment diari de la meitat de la població mundial. No obstant això, l'arròs transgènic és un risc per a la nostra salut, la nostra agricultura i la nostra biodiversitat.

La majoria dels països han rebutjat l'experimentació amb el cultiu bàsic més important del món. Actualment, l'arròs transgènic no es comercialitza enlloc del món, no obstant això, Bayer la multinacional alemanya, ha manipulat genèticament una varietat d'arròs perquè suport grans quantitats d'un pesticida molt tòxic anomnat glufosinato, que es considera tan perillós per als éssers humans i el medi ambient que pròximament serà prohibit a Europa. Informe "El doble problema de Bayer".

En les pròximes setmanes, la Unió Europea decidirà si l'arròs transgènic pot o no introduir-se en els països de la UE, aparèixer en les prestatgeries dels supermercats i acabar en els nostres plats de menjar. Si la Unió Europea aprova la importació de l'arròs transgènic de Bayer, aviat agricultors d'Estats Units començaran a conrear i manipular els cultius.

Signa la petició

Informa't més sobre la campanya d'arròs transgènic.