Enric Pardo L'àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat ha aprovat que els horaris quedin unificats

L'Ajuntament de Girona ha ampliat l'horari de visites dels cementiris de Santa Eugènia, Sant Daniel i Palau. A més a partir d'ara també obriran dissabtes. Amb aquesta decisió s'unifiquen els horaris de visites. Els cementiris de Palau Sacosta, de Santa Eugènia i de Sant Daniel obriran en horari d'hivern -de l'1 d'octubre al 15 d'abril- els dissabtes, diumenges i festius de nou del matí a les sis de la tarda. Per a l'horari d'estiu -entre el 16 d'abril i el 30 de setembre- els dissabtes, diumenges i festius estarà obert de les nou del matí a les set del vespre.
Pel que fa a la resta de cementiris, l'horari queda igual. El cementiri municipal de Girona nou té el mtaeix horari normal durant tot l'any: de dilluns a divendres de nou del matí a una del migdia i de tres a sis de la tarda; els dissabtes de nou del matí fins a les sis de la tarda, i els diumenges de nou del matí a a la una del migdia. Tots els horaris es poden consultar a l'apartat cementiris de la web de l'Ajuntament.
La gestió administrativa dels cementiris està encomanada a la mateixa Funerària Poch S.A., en coordinació amb l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat.
El cementiri parroquial Campdorà està obert sempre i pertany a la parròquia de Sant Julià de Ramis mentre que el cementiri parroquial del Pont Major obre dissabtes i diumenges de nou del matí a nou del vespre.
Font: Diari de Girona