Dilluns (23) al Cívic Sant Narcís i dimecres (25) a Can Ninetes: s'inicia la informació a les famílies dels projectes «Donem la volta a les escoles»

La regidora d'Educació Núria Terés i el Servei Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Girona informaran, de primera mà, a les famílies de Santa Eugènia i Sant Narcís dels nous projectes que s'estan promovent en algunes escoles del sector dins del programa Donem la volta a les escoles.

AVUI DILLUNS 23 i DIMECRES 25 de febrer

En concret, les sessions informatives són avui dilluns 23, a 2/4 de 9 del vespre, al Centre cívic Sant Narcís i dimecres 25, a les 9 del vespre, al Centre cívic Santa Eugènia. Aquestes sessions van adreçades principalment als pares i mares que han d'iniciar l'escolarització dels seus fills i filles el curs vinent, però també estan obertes a totes les famílies i entitats dels nostres barris interessades en conèixer l'abast de les millores proposades.

Donat que el període de preinscripció serà aviat -del 23 de març al 3 d'abril- la sessió també pot servir per compartir les inquietuds de les famílies i col·laborar a aclarir els dubtes que pugui sorgir.

«Donem la volta a les escoles»

Donem la volta a les escoles és un programa que impulsa l'Ajuntament de Girona, conjuntament amb el Departament d'Educació, amb el suport del Pla Educació i Convivència (PEiC) Santa Eugènia·Sant Narcís en el nostre sector.

És una iniciativa que s'ha iniciat aquest curs amb la intenció de promoure l'èxit educatiu de l'alumnat i la millora qualitativa d'algunes les escoles per tal que tots els centres de la ciutat tinguin un equilibri socio-educatiu similar.

És un projecte que prenent de referent les Magnet school (Escoles imant) dels EUA, pretén que aquestes escoles a partir de projectes d'innovació i de qualitat, siguin un referent per al barri, engresquin a les famílies a participar-hi, i siguin un valor afegit per a l'oferta educativa de la ciutat.

A Sant Narcís i Santa Eugènia, tres projectes

  • El projecte de Noves tecnologies al CEIP Dalmau Carles que ofereix la immersió en un programa de comunicació audiovisual a través de l'aprenentatge de l'ús de la informàtica, la imatge digital i el foment de l'esperit crític en la publicitat.
  • El projecte We are the artists al CEIP Mare de Déu del Mont que incentiva el desenvolupament de l'expressió en llengua anglesa des d'un àmbit d'ús funcional com és la plàstica.

Sessions informatives també a les escoles

Així mateix, també estan previstes sessions informatives a les mateixes escoles per conèixer més i millor les característiques dels projectes i de les pròpies escoles:

  • CEIP Mare de Déu del Mont, conjuntament amb les famílies de l'Escola bressol El Tren: dijous 26 de febrer, a les 5 de la tarda.
  • CEIP Santa Eugènia: dimarts 3 de març, a les 5 de la tarda
  • CEIP Dalmau Carles: dijous 5 de març, a les 4 de la tard
Díptic: > Donem la volta a les escoles
Als centres: CEIP Santa Eugènia, CEIP Dalmau Carles i CEIP Mare de Déu del Mont
A l'OME (Oficina Municipal d'Escolarització), passeig de la Devesa, 1. Tel. 972 208 120. Web: > www.ajuntament.gi
Retalls de premsa: > www.eldimoni.com

Albert Quintana és veí de Santa Eugènia de Ter
i coordinador de la Comissió 3 del Pla Educació i Convivència (PEiC) Santa Eugènia·Sant Narcís


Font: El Dimoni