El Centre cívic Sant Narcís acull una mostra de llibres sobre cooperació, del 12 al 14 de març

L'entitat de barcelona Trenkalós organitza la I Fira del Llibre de Cooperació a Girona, del 12 al 14 de març, al Centre cívic Sant Narcís. Aquesta mostra va acompanyada de diverses exposicions i xerrades. L'entitat convida a les associacions de les comarques gironines que disposen de material, a participar-hi.

Trenkalòs és un projecte dinamitzat pel GEP (Grup d'Estudis Pedagògics) amb l'objectiu de potenciar l'associacionisme especialment juvenil entorn a la cooperació per una cultura de la pau i els drets humans.

Hi trobareu una mostra de llibres de cooperació de diferents temàtiques (Àfrica, Balcans, Àsia, informes, cuina, infantils, etc.), exposicions fotogràfiques i conferències al voltant del món de la cooperació. La mostra pretén aplegar llibres de diferents entitats, editorials, ONG, etc... del món de la cooperació per apropar a la població aquest tipus de llibres que sovint no es troben a l'abast. L'objectiu és fer partícip la població del coneixement de diverses problemàtiques internacionals, amb un nombre de 200 llibres, aproximadament.

Font: El Dimoni