Temps de flors, temps d´escolars


Girona, Temps de Flors celebra enguany els deu anys de participació d'escolars gironins a la mostra. Ho fa amb dos tallers en què participen una vintena d'escoles. En deu anys, hi han participat 7.470 alumnes que han fet des de senzills poms de flors a complicades trames vegetals.
Enguany hi ha un taller de teixir roba a l'hospital dels Capellans i un altre de land art al Parc de la Devesa. Ambdós, sota la direcció de Dolors Picazo i Àngels Artigas. El fet que se celebri el desè aniversari ha fet que s'hagi decidit fet un segon taller, quan cada any només se'n feia un. La regidora d'Educació, Núria Terés (ICV-EUiA), va felicitar els col·legis que aprofitant un recurs educatiu, utilitzen l'art com a eina per educar.

Concurs de flors
D'altra banda s'han fet públic els premis del concurs de Girona- Temps de Flors. Els diferents vencedors són Maria Iglesias (ram de roses), Loreto Sala (ram de flors), Maria Angels Valentí (rosa individual, premi Peackok i premi especial del gremi de floristes de Girona), família Saura (test amb flors), Maria Teixidor (plantes de fulles), Llúcia López (cactus), Manel Vallmajor (azalees i rododendres), Carla Magin (orquidàcies), Xavier Blanch (bonsais) Paula Magín (premi Bon Art), Mireia i Emma Sagué (infantil) i Antònia Garcia (GEiEG). Es poden veure a Sant Lluc i els premis es lliuraran diumenge (19.00h) a la plaça dels Jurats.