Per a ICV-EUIA la patronal actua de manera irresponsable


ICV-EUIA considera que les peticions que realitza la patronal com ara retalls de drets laborals dels treballadors, l´abaratiment de l´acomiadament, la congelació de salaris i el qüestionament que fa a la negociació col•lectiva, augmenten l´angoixa i la inseguretat de les famílies

El president del grup d´ICV-EUiA del Parlament de Catalunya, Jaume Bosch, va manifestar ahir en el Ple de la Cambra, que les organitzacions patronals no actuen de manera responsable ja que fan peticions que creen alarma social i que augmenten l´angoixa i la inseguretat de moltes famílies. El diputat va dir que les causes de la crisi no es troben en els costos laborals, sinó en aquells que s´han apropiat de la riquesa, durant els anys que se n´ha generat més que ara, enlloc d´invertir-la en empreses i en l´economia productiva. En aquest sentit, ICV-EUiA va apel•lar a organitzacions patronals i també a partits polítics i organitzacions sindicals a actuar responsablement davant de la situació en la que es troba Catalunya.

Des d´ICV-EUiA es va demanar a la gran patronal que estigui a l´alçada de les petites i mitjanes empreses, les quals realitzen un gran esforç per a sortir de la crisi.