Taula de coordinació de recursos educatius de Girona


href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CICVRG%7E1%5CCONFIG%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml">

Avui dijous, la regidora d’educació Núria Terés, ha presidit la reunió de la Taula de coordinació de recursos educatius de Girona. Aquesta taula te per objectius coordinar l’oferta que des de diferents entitats i organismes s’ofereix en la ciutat, i cuidar de la qualitat d’aquest recursos.


En la reunió d’avui, amb la intenció de fer una prova pilot a Girona, estava convidada a participar la regidora d’educació de la ciutat de Mataró, Conxita Calvo i la responsable Institut Municipal d'Educació de Mataró, per explicar la seva experiència de tres anys en el recurs “Treball per projectes aprenentatge-servei”.

Des de l'IME es posen en contacte les entitats amb els centres escolars per tal de dur a terme l'activitat d'aprenentatge-servei i s'aconsella sobre com enfocar un projecte educatiu per tal que tingui aquest matís de socialització. A través d'una comissió de coordinació dels centres participants s'assessora en la realització dels projectes.

L'estudiant experimenta tot un seguit d'activitats dins l'horari lectiu i englobades en l'àmbit de les matèries curriculars escolars.

La regidora de Mataró ha explicat com aquest projecta iniciat als Estats Units, neix amb la intenció d’unir aprenentatge amb el servei a la ciutat, mantenin un equilibri en totes les seves accions entre la part d’aprenentatge i de servei comunitari.