Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 22 al 29 de setembre de 2008 "A ciutat, sens el meu cotxe!" "Aire net per a tothom"

1. Campanya "Mou-te en bus" el dia 24 de setembre. Aquest dia el transport és gratuït a totes les línies de transport urbà de Girona.

2. Campanya d'informació de la "Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura" per afavorir el canvi del cotxe privat a mitjans de transport més respectuosos envers el medi ambient. Instal·lació de cartells als Mupis i banderoles en els fanals.

3. Dia 22 de setembre, campanya "Jo, Transport Públic" als nens i nenes que usen les línies de transport urbà de Girona al matí per anar a l'escola.

4. A partir del mes octubre es facilitarà ta targeta BUS 18 a tots els nois i noies entre 13 i 18 anys empadronats a Girona. Permetrà viatjar en totes les línies del transport urbà de Girona i fer un transbord durant 45 minuts entre aquestes línies, sempre que no es faci a la mateixa línia. Preus: 30 viatges 6 euros (0,20 euros/viatge) i 120 viatges 20 euros (0,17 euros/viatge)

5. Increment de freqüència de la línia de transport urbà L7 entre Can Gibert del Pla i centre ciutat i de la línia L6.

6. Punt d'informació del nou sistema tarifari integrat de l'ATM, àrea de Girona.

7. Senyalització de 5 trams de carril bus, taxi i bicicleta.

8. Suport a la "I bicicletada popular a benefici d'Unicef" el 28 de setembre amb la col·laboració de "Mou-te en bici".

9. Pedalada popular entre Olot i Girona el dia 28 de setembre que organitza el Consorci vies verdes de Girona amb motiu del VII Dia europeu de les vies verdes.