D'Enric Duran a la premsa


Escric aquesta nota als mitjans de comunicació, per reivindicar l'acció que podeu trobar explicada amb detall a la publicació CRISI, amb 200.000 exemplars que s'està repartint avui per tot el territori.

Soc jo qui he expropiat 492.000 euros a 39 entitats bancàries a través de 68 operacions de crèdits. Incloent interessos de demora, la xifra actual del deute és de més de 500.000 euros que no pagaré

.

Ha estat una acció individual d'insubmissió a la banca que he realitzat premeditadament per denunciar el sistema bancari i per destinar els diners a iniciatives que alertin de la crisi sistèmica que estem començant a viure, i que tractin de construir una alternativa de societat.

Es tracta d'una acció aliena a cap tipus de violència, que reivindico com una nova forma de desobediència civil, a l'alçada dels temps que corren. Quan el finançament al consum i l'especulació són dominants a la nostra societat, què millor que robar als que ens roben i repartir els diners entre els grups que ho denuncien i construeixen alternatives?

Podeu contactar amb mi a enric(ARROBA)enricduran.cat
o donar-me el vostre compte d'skype per parlar via internet