Dissabte s’inaugura Montfollet, la biblioteca escolar oberta al barri, al CEIP Montfalgars

Demà dissabte -27 de setembre- s'inaugura la Biblioteca Escolar oberta al barri de Santa Eugènia. Es tracta de la biblioteca de l'Escola Montfalgars que, a partir de la seva inauguració, s'obrirà també en horari de tardes, de dilluns a divendres, després de l'escola, de les 5 a 2/4 de 8 de la tarda. I també els dissabtes al matí, de les 11 a 2/4 de 2 del migdia.

Una vegada més, el barris de Santa Eugènia i Sant Narcís engeguen un projecte pilot a la ciutat, dins del marc del Pla Educació i Convivència (PEiC) i amb el suport del Pla de barris i viles. Primer van ser els patis oberts i ara la biblioteca oberta per tenir un recurs i un espai més per als infants i joves i les seves famílies. Alhora estan programades un conjunt d'activitats, des de l'Hora del conte, a xerrades per a pares i mares, a tallers pels nois i noies, que de ben segur li donaran un bon dinamisme.

Per això animem a tothom a participar de la festa de la seva inauguració. La inauguració és a les 11 del matí. I després dels parlaments de l'alcaldessa de Girona i del director dels Serveis Territorials d'Educació, i haurà activitats per a les famílies: l' explicació del conte d'en Monfollet i els seus amics; tallers de pintura i dibuix per als més menuts; i animació infantil, fins a la 1 del migdia, amb l'espectacle Els trambòtics visiten el Montfollet.

De ben segur que ens passarem bé.

Albert Quintana i Oliver és veí de Santa Eugènia de Ter i membre de l'Equip comunitari del Pla Educació i Convivència (PEiC) Santa Eugènia·Sant Narcís

Font:El Dimoni de Santa Eugènia de Ter