Nou documental de Michael Moore

La seva nova obra, Slacker Uprising, que tracta sobre un viatge que fa per diferents ciutats del país durant les eleccions presidencials del 2004, serà distribuïda per internet a partir del dia 23

El realitzador Michael Moore estrenarà el seu últim documental exclusivament en Internet el 23 de setembre, deixant a un costat les seves habituals presentacions en sales de cinema.

'Slacker Uprising' documenta el viatge de Moore per 62 ciutats del seu país durant les eleccions presidencials de 2004, quan va intentar convèncer als joves que no votaven que si ho fessin.

"Ho estic fent enterament com un regal als meus seguidors", ha assenyalat Moore en un comunicat. "L'única cosa que esperem a canvi és que hagi la màxima participació de joves votants de la història en les eleccions de novembre".

'Slacker Uprising', amb un pressupost mínim de 2 milions de dòlars, va ser finançada per Moore al costat dels executius cinematogràfics Bob i Harvey Weinstein, que tenen els drets internacioals, va dir un portaveu de Moore.

És la seva primera pel·lícula després del documental sobre el sistema sanitari nord-americà 'Sicko', que va guanyar 24,5 milions de dòlars només en les taquilles d'EEUU l'any passat, bastant menys que els 119 milions que va recaptar 'Fahrenheit 9/11' en 2004.

Un DVD de baix cost sortirà al mercat el 7 d'octubre
TRAILER: Michael Moore's 'Slacker Uprising'