La crisi econòmica i el finançament seran punts claus en la intervenció d’ICV-EUiA en el Debat de Política General


La portaveu de la coalició Dolors Camats, ha afirmat avui que ICV-EUiA no escatimarà esforços per aconseguir aprovar una resolució conjunta en el proper Ple al Parlament per “visibilitzar unitat de les forces catalanes per reclamar un acord de finançament de màxims”. “Ens sembla que és la manera més senzilla, clara i amb més contingut polític per mostrar més força a Madrid i això serà el que buscarem”, ha afegit al mateix temps que ha considerat el debat de política general com el “moment idoni” per fer palesa la unitat.

En aquest sentit, Camats ha dit que “tenim l’objectiu comú d’aconseguir un bon finançament de Catalunya que sigui de màxims i conjunt. En això treballarem”. Per això la portaveu ha dit que “és més necessari que mai visibilitzar un front comú”.

Per altra banda, Camats també ha avançat que juntament amb el finançament, la crisi econòmica serà l’altre punt clau de la intervenció del portaveu parlamentari, Jaume Bosch, en el debat de política general que comença demà al Parlament de Catalunya.

Així la portaveu ha explicat que la intervenció de Bosch es centrarà en definir propostes que cal tirar endavant des del Govern per pal•liar les conseqüències de la crisi econòmica que està afectant a Catalunya en la situació laboral o la política industrial.