El grup parlamentari d´ICV-EUiA sol•licita una reunió amb Montilla i Carod per fixar les prioritats del Govern


El grup parlamentari d´ICV-EUiA ha demanat avui al president de la Generalitat, José Montilla, i al conseller de la Vicepresidèrncia, Josep Lluís Carod-Rovira, una reunió amb cadascun d´ells per fixar les prioritats del govern en el que queda de legislatura. Per a ICV-EUiA, el desplegament de l´Estatut, el nou model de finançament autonòmic i la situació econòmica catalana han de centrar l´activitat del govern català.

Aquesta sol•licitud l´ha pactat avui el grup parlamentari d´ICV-EUiA en una reunió del mateix grup, de caràcter extraordinari, en la que s´ha preparat el període de sessions del Parlament que ara comença, després del període de vacances, i el debat de política general, el qual tindrà lloc l´últim dia de setembre i els dos primers d´octubre.

Pel que fa a les sancions que la Generalitat ha aplicat a Fecsa Endesa i Red Eléctrica , aquest estiu, per l´apagada elèctrica de fa un any a Barcelona, el grup parlamentari ha assegurat que ICV-EUiA es dirigirà als presidents de les companyies per dir-los que “per respecte a la ciutadania acatin la decisió de la Generalitat i renunciïn a portar el tema per la via judicial”.