La diputada del Grup Parlamentari d’ICV-EUiA Mercè Civit es reuneix amb els comitès d’empresa de La Torraspapel i Aconda.


Aquest 10 de novembre, la diputada al Parlament de Catalunya per la coalició ICV-EUiA i membre de la Comissió de Treball, Indústria, Comerç i Turisme del Parlament, Mercè Civit, va tenir dues reunions amb els comitès d’empresa de La Torraspapel i Aconda.

Amb totes dues reunions els treballadors de les empreses en crisi van explicar la situació dels seus centres i les vies de sortida que ells veuen.

Mercè Civit va expressar la seva solidaritat amb ells i és va comprometre a revisar els seus casos en la reunió de Comissió de Treball, Indústria, Comerç i Turisme d’aquest dimecres.

La diputada va recalcar el compromís del grup parlamentari en el recolzament de tots els treballadors d’empreses en crisi i de l’estricta seguiment dels processos d’EREs per no permetre cap tancament de empreses viables.

Va assegurar que des de la coalició no es permetrà que cap companyia s’excusi de forma il·legítima en la crisi per reduir plantilla, forçar pre-jubilacions o per a dur a terme deslocalitzacions injustificades.