Acció de Greenpeace amb seixanta activistes en la central nuclear de Garoña


Aquest matí, a les 6 hores, seixanta activistes de Greenpeace han assolit instal·lar un contenidor de resistència en l'entrada principal de la central nuclear de Garoña (Burgos) per a exigir al Govern socialista el compliment del seu compromís de tancament de les centrals nuclears i la clausura immediata d'aquesta central.

En l'interior del contenidor es troben una desena d'activistes de la campanya Jo sóc antinuclear preparats per a resistir i equipats per a transmetre la seva experiència antinuclear a la societat, així com recordar la inviabilitat de l'energia nuclear.

Al mateix temps, altre grup d'activistes s'ha encadenat a la porta de la central nuclear, mostrant pancartes amb el lema: Garoña, tancament ja.

L'acció de protesta pacífica de Greenpeace s'emmarca dintre de la campanya Jo sóc antinuclear i persegueix recordar a l'opinió pública el compromís electoral del PSOE de "substituir de forma gradual l'energia nuclear a Espanya per energies segures, netes, i menys costoses, tancant les centrals nuclears... potenciant l'estalvi i l'eficiència energètica i les energies renovables, la generació distribuïda i les xarxes de transport i distribució local ".