ICV i EUiA es manifesten a favor del Treball Digne



Diferents representants institucionals d’ICV i d´EUiA van assistir aquest dimecres a la concentració convocada a Barcelona pels sindicats amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball Digne.
Per part d’ICV van participar el secretari general d'ICV, Joan Herrera, el president del grup parlamentari, Jaume Bosch, per la portaveu del partit, Laia Ortiz i per la diputada del grup parlamentari encarregada dels temes laborals, Laura Massana. Entre els membres d´EUiA s’hi trobaven el coordinador general de la formació, Jordi Miralles, la portaveu d´EUiA i membre de la Comissió d´Indústria i Treball del Parlament, Mercè Civit, la responsable de món del Treball a EUiA, Núria Lozano, entre d’altres.
En la concentració, Herrera ha fet un recordatori de les intencions que va mostrar ahir el Governador del Banc d'Espanya, Miguel Ángel Fernández Ordoñez, en la seva compareixença en el Congrés dels Diputats on va demanar una vegada més una reforma laboral. Herrera ha qualificat de "portaveu de la dreta política" les paraules del màxim dirigent del Banc d'Espanya i ha assegurat que la coalició "estarà en contra i farà tot el possible per evitar una reforma laboral que només es vulgui centrar en l'abaratiment de l'acomiadament".
En aquest sentit el diputat ha volgut recordar les intencions de CiU de pactar una reforma laboral amb el PSOE en aquest sentit abans de l'estiu i que gràcies als grups d'EU-ICV en el Congrés dels Diputats es va poder evitar.