Joan Boada (ICV-EUiA) exigeix a Pagans que publiqui l´expedient a Pardo i demani disculpes

En nom de la coalició d'ICV-EUiA de Girona, el diputat Joan Boada, va carregar ahir contra l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i la va acusar de retenir l'informe sobre les incompatibilitatsdel regidor de Medi Ambient, Enric Pardo, per erosionar-lo. Va reclamar que el faci públic de manera immediata i que demani disculpes al representant ecosocialista. Boada va acusar l'alcaldia de Girona d'actuar amb una total falta de transparència.
Boada va qualifica de "gravíssima i poc transparent" l'actuació de Pagans. Segons Boada, l'informe estava enllestit en una setmana i el PSC el tindria aturat des de fa tres setmanes. El president ecosocialista assegura que "aquesta demora posa en dubte l'honorabilitat del regidor.
El màxim dirigent de la coalició en declaracions a Ràdio Girona va ser contundent en el fons i en les formes. "Crec que és gravíssima aquesta actuació perquè va en contra de la transparència de la mateixa alcaldia en aquest procés i pot obrir unes quantes sospites de si la tardança és voluntària o no és voluntària". Boada va "exigir que es presenti immediatament aquest informe, que digui si és compatible o no l'actuació del regidor Pardo i d'aquesta manera acabarem amb totes les sospites i més amb una situació prou complicada que vivim aquests dies de corrupció per part d'alguns polítics".

Penjat al web municipal
Boada va exigir que l'informe d'incompatibilitats es pengi al web de l'Ajuntament de Girona i que Pagans demani disculpes a Pardo. "El que sí que farem i avui comencem i continuarem exigint és que l'alcaldessa entregui d'una manera immediata aquest informe, el pengi a la web de l'Ajuntament de Girona perquè tots els ciutadans el coneguin i una vegada sigui exculpatori, com creiem nosaltres que és, evidentment, procedeixi a donar les disculpes al regidor per tal que tota la població sàpiga que s'ha actuat amb total transparència i total ètica com és el costum de tots els regidors i regidores d'Iniciativa per Catalunya".
Font: Diari de Girona