Primer mercat d'intercanvi de joguines a Sant Narcís



El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Enric Pardo, juntament amb la presidenta de l'Associació de Comerciants i PIMES de Sant Narcís - Zona Sud i Pl. Assumpció, Eva Maria Trias, i la vicepresidenta de l'Associació de Comerciants de Sant Narcís - Sector Dominiques, Esther Arnau, han presentat el primer Mercat d'Intercanvi de Joguines que tindrà lloc el proper diumenge 21 de desembre, de 10h a 14h, a la Plaça Assumpció al barri de Sant Narcís.


En aquesta primera edició es podran intercanviar i reutilitzar les joguines, jocs i contes en desús, i també, es farà una recollida solidària de joguines perquè cap nena o nen es quedi sense joguines durant aquest Nadal.


Amb aquesta activitat es vol continuar fomentant el consum responsable, alternatiu al tradicional, i es pretén promoure el reciclatge i el respecte al medi ambient, també durant les festes nadalenques, mitjançant la reutilització de les joguines, un dels productes que més es consumeix en aquestes dates.


Les reserves de les taules es poden realitzar fins el proper dijous 18 de desembre, trucant als telèfons 972 233 331 / 972 240 403 o bé escrivint un correu electrònic a comerciantstnarcis@hotmail.com


Aquesta iniciativa ha estat organitzada per l'Associació de Comerciants i PIMES de Sant Narcís, amb el suport de l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Girona.